Saturday, November 6, 2010

Update Our Casa..

Dah lama rasanya saya tak update tentang rumah kami..skrg ni camni la rumah kiteorg..jangan tanya pasal sofa yang sangat menyakitkan hati saya..hahahaha

Sekarang ni dekat ruang tamu ini je la yang ada..camner memula masuk dulu..camtu la skrg ni..x de pertambahan apa-apa..dan saya pun x bercadang nak tambah apa-apa melainkan nak tempek satu lagi gambar famili dengan berpakaian kasual..itu pun jika ada masa la nak pi studio ambik gambo...

Pandangan dr tepi..haiihh..sebok betul la budak kecit tu duk main naik turun tangga...kat luar tu pulak suami saya tengah mengemas dan mencuci bahagian luar..bukan apa..depan rumah tu dah mcm rupa rumah kena tinggal..nampak sangat yg kami ni teramat la RAJIN...hahaha

Ini pulak dapur kering...in future saya plan nak letak kipas siling..x ler panas time makan..buat sementara waktu terpaksa guna kipas meja tu haa...menyemak jer kat kitchen kabinet..oo..lagi satu..saya plan nak letak tile kecit2 kaler itam n merah dekat tile kitchen kabinet tu..itu pun kalo ada budget lebih..yaaangg...plisss..allocate budget utk dapo ayg..plissshhhhhhhhh...


Ini pandangan dr tepi..dapur basah saya tatau nak ambik gambo cemana..sebabnya sempit sgt..oo..satu lagi saya plan nak letak sinki yg cun utk basuh tangan..dekat kepala paip yg ader tu la..korang ada nampak x kepala paip tu..kalo n nampak alamatnye esok luse nak gol la tu kot...hahahaha

Cuba teka di manakan kepala paip tersebut..nampakkkkk??x nampak jugak kerr???okla..saya bgtau..sebelah kiri..berdekatan dengan kipas tu haaaa..hihihihi..


Ini pulak kami nak jadikan famili area..suppose kat sini en suami nak buat partition n create satu famili area kat sini..tatau la menjadi ke tak..itu pun kena tunggu ada budget..

Ini store kami..amacam?ok x?luar jer nampak cantik..dalamnya bersepah..ya ammmmpunnnnnnnnnnnnn....anyway..tengkiu to FNH Enterprise yang sudi buat segala mak nenek dalam rumah kami dengan harga yang berpatutan..pasni buleh buat lagi..sesapa yg nak kontek number FNH Enterprise bleh tingal msg kat saya..nanti saya bg ok??



2 comments:

  1. lama2 nanti penuh la tu...tunggu la 10 tahun lagi...mesti sarat...tak sarat ngan perhiasan...sarat ngan anak2....

    ReplyDelete
  2. wah...cantik jugak rumah kak erni ni...tak sabar pulak nak tunggu rumah saye siap...hehehe

    ReplyDelete

 
Images by Freepik