Thursday, April 21, 2016

Nasi Dagang Atas Tol

Assalamualaikum

Korang suke nasik dagang??saya cukup suka dgn nasik dagang..tp ikut mood anak tekak jugak le..dulu2 kalau balik kampung..slalu main bedal je nasik dagang kat mana2 pun..there's no such place yg buleh dilabel kedai nasik dagang terbaik sampai laaa ada satu hari tu...sampai je trg..ayah mentua saya dah siapkan nasik dagang utk breakfast..skali suap...okeh..sumpah x tipu...mmg sedapppp..kuah sedappp..nasik lembut...3 kali tambah hokeh tanpa rasa segan..korek punye korek rupanya ayah beli dekat kg jugak...dekat dengan kubur..tu pasal le org panggil nasik dagang tepi kubur gamaknye..setakat ni..mmg asal lalu situ mmg tgk org que sket punye panjang semata nak makan nasik dagang..tp kami x pernah que lagi..kebiasaanya ayah akan belikan/tapau utk kami awal2 pagi..tu le untungnye duk dekat nge kedai nasik dagang ni..kahkahkah..saje nak kasi korg hangat hati..soo..kalo korg mai terengganu..korang wajib mai sini utk rasa sendiri kelazatan nasik dagang tu..jap nak tepek details kedai ni.. 

Nasi Dagang Atas Tol
H/p:0139847846/0139149480
DIBUKA SETIAP HARI KECUALI ISNIN

 

Sori la..gambo makan kat kedai mmg x de..sebabnye saya tak pernah lagi jejak kaki kat kedai...lalu pernah...sooooo..ape tunggu lagi...pi la tryyy...till next entry..daaaaaaaaaaaaa...


No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik