Wednesday, February 2, 2011

Kulit Baru...

Assalamualaikum semua..Selamat datang ke belog saya..tuan masih sama..cuma kulitnye sudah berubah..baru semalam saya pakaikan baju baru kat belog ni..maklum ler...dah lama beno x tukar baju baru..naik jemu mata saya ni tgk..kalau saya pun dah jemu..korang semua apatah lagi..akhirnya semalam sempat jugak saya godek dan terjumpa la baju yg berkenan di hati...ari ni sempat saya touch up sket2 lagi and finally cenggitu la rupe belog saya hari ni..harap-harap okla dan sedap la korang semua nak memandang dan baca..banyak yg saya nak cerita..tapi apa yang membantutkan mood saya ialah x de gambar yg nak ditempek..nanti la..bile mood sudah mari..saya update lagi..babaii..

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik