Tuesday, February 1, 2011

Menu Breakfast Part II

Assalamualaikum semua..alhamdulillah...berjaya jugak buat entry utk hari ini walaupun entry x bergambar..haihhh..sgt busann..bile la mau hantar pi kedai kamera tu (harap-harap en suami baca la entry ni dan segera hantar kamera ke kedai..hihihi)..seperti biasa..cerita pasal menu breakfast lagi..cuma kali ni saya tidak ler perlu bangun seawal 445 pagi..hari ini tiada pancake utk eishah..bimbang dia jemu..maka saya telah membuat satu breakfast yg paling kacang utk eishah..hihih..nak tau menu nyer??sile skrol ke bawah yer kengkawan...


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ini namanya roti gardenia...kegemaran en yusuf comot...sapa lg kalo bukan anak teruna saya..hihih

Dan ini pulak namanya nuttela..ala..cekelat hazelnut tu..sedap disapu pd roti..
Dah tentu ada yg kata..elehhhhhhhhhh...takat buat roti haku pun buleh buat..iyer..mmg korang pun buleh buat sebab ini la menu paling senang..walaupun senang..tp janji ini feveret eishah..siap request nak bawak 2 keping tu..huhuhuhuh...senang kijer mokcik..x yah bangun main masak-masak kat dapur..adoii..esok bekal apa pulak saya nak sediakan utk eishah...harap2 petang ni dpt ler singgah supermarket kejap..nak beli makroni,cheese dan susu..maybe esok bleh bekalkan dia dengan macroni n cheese..kite tunggu jer la esok entry apa pulak yg nak keluar...babaiiii...



3 comments:

  1. nyumm.. nutella hazenut juga menjadi rutin pagi saya dgn gardenia!!
    :)
    tapi 2nd batch brekfast kul10..
    hihihihihi
    :)

    ReplyDelete
  2. nutella hazelnut mmg sodapppppppppppppppppppp..pening wehh...esok mau buat breakfast mender pulok...haihhhhhhhh

    ReplyDelete
  3. buat sandwich pulak la. eishah makan x?

    ReplyDelete

 
Images by Freepik