Tuesday, October 12, 2010

Baby Baru

Saya yang comel camni pun kak long bleh kata baby buruk??haiiihhhhhhh..

Kejadian berlaku pada hari sabtu baru-baru ni..Lokasinya ialah di bilik tidur kami..Saya,eishah dan Yusuf ketika itu berada di dalam bilik..tiba-tiba suami masuk..


Eishah: Ayah...kak long nak baby baru..
Ayah: Ha???Baby baru??

Ibu: Ni ada baby baru ni..(sambil tunjuk kat adik YUSUF)

Eishah: Tanak..ni baby buruk..kak long nak baby baru..

Ibu: Sian adik YUSUF..ada ker kata baby buruk..kan handsome ni haaa..

Ayah: Kak long nak boy ke gurl?

Eishah: BOY!

Ibu + Ayah: Ok..jap lagi kita pi beli baby baru kat TESCO..kat sana ada jual..(hahahah..gelak guling-guling)



1 comment:

  1. kesian nyer Yusuff dikate babay buruk...padai buat lawak jugak aishah ni...hehhee

    ReplyDelete

 
Images by Freepik