Friday, October 1, 2010

Santai..

Kebelakangan ni saya slalu bawa anak-anak ke rumah mak long..melepak sambil mandi manda di swimming pool..weekend hari tu petang-petang slalu hujan..disebabkan hujan..tak boleh la nak mandi manda..tapi dan nama pun budak-budak..ada jer la idea nyer nak main apa..

Si eishah tengah berangan main guitar mcm dalam cerita barbie princess..si yusuf pulak tukang buat sepah..nampak jer saya bawak keluar kamera..cepat-cepat dia nak turun katil..si dania pulak tukang joget lambak..

Masih lagi duk main guitar..dania dah mula teragak-agak..nak turun tengok amender la yang mak lang tgh buat ni..

Akhirnya si yusuf tak jadi turun..yang turun si dania..itu pun takat depan itu sajer sbb telah dihalang oleh mak lang nyer utk berposing di depan kamera..sekian cerita hari minggu lepas..bersambung di entry akan datang...daaaaaaaaaaaa...

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik